Teknoloji Molası

Teknolojinin Nabzını Tutan Site!

Samsung Galaxy S25 Plus batarya özellikleri ortaya çıktı!

2 min read

Samsung tarafından önümüzdeki yıl S25 serisi ile tanıtılacak Galaxy S25 Plus modelinin batarya özellikleri sızdırıldı.

Samsung’un yeni amiral gemisi telefonlarını duyuracağı etkinliğe dört aydan daha az kaldı. Kesin tarihi belli olmasa da Şubat ayına kadar tanıtılması beklenen Galaxy S25 serisinin şimdiye kadar birçok özelliği ortaya çıktı. Bugün de sızdırılan yeni raporlarla birlikte S25 Plus batarya özellikleri belli oldu. İşte Samsung Galaxy S25 Plus detayları…

Galaxy S25 Plus, S24+ ile aynı bataryaya sahip olabilir

Samsung tarafından geliştirilen ve kamera, tasarım, ve performans açısından büyük değişimler yaşayacağı söylenen S25 serisinin tanıtılmasına yaklaştıkça yeni detaylar ortaya çıkıyor. Sızdırılan yeni bilgilere göre Galaxy S25 Plus, batarya tarafında kullanıcıları memnun etmeyebilir.

Söylenenlere göre S25 Plus için belirlenen batarya, S24+ modelinde olan ile aynı olacak. S25 Plus için 4,755 mAh batarya beklenirken, bunun 4,900mAh olarak sunulması bekleniyor ki bu da tam olarak Galaxy S24+ ile aynı değerlere denk geliyor.

Her ne kadar bu batarya aslında bu tarz bir cihaz için yeterli olsa da yine de yeni model bir amiral gemisinde daha gelişmiş batarya görmek iyi olurdu. Ayrıca S24+ modelinin 4nm bir işlemci ile geldiğini düşünürsek, Galaxy S25 Plus’ta kullanılması beklenen 3nm Exynos 2500 veya Snapdragon 8 Gen 4 işlemcilerle telefon daha uzun batarya ömrü sunabilir.

Diğer tarafta ise Galaxy S25 Ultra için de aynı şekilde S24 Ultra ile aynı 5,000mAh batarya kullanılması bekleniyor. Tüm bunlara bakacak olursak, Samsung’un batarya kapasitesini büyütmek yerine daha etkili batarya kullanımı ve ömrü üzerinde çalıştığını anlayabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir