Teknoloji Molası

Teknolojinin Nabzını Tutan Site!

Samsung Galaxy S25 çok daha ince olacak!

2 min read

Samsung tarafından önümüzdeki yılın başında tanıtılması beklenen Galaxy S25 ölçüleri ortaya çıktı. Galaxy S25 çok daha ince olacak…

Android telefon dünyasına eklenecek yeni cihazlar için en hareketli döneme girmeye başlıyoruz. Özellikle Qualcomm ve MediaTek tarafından tanıtılacak Snapdragon 8 Gen 4 ve MediaTek Dimensity 9400 işlemcilerin ardından amiral gemileri duyurulmaya başlayacak. Samsung da yeni amiral gemisi serisi Galaxy S25, S25+, ve S25 Ultra üzerinde çalışırken, yeni sızıntılar cihazların ne kadar ince olacağını ortaya çıkardı. İşte detaylar…

Samsung Galaxy S25, iPhone 17 Air’den ince olabilir

Evet her ne kadar iPhone 16 serisi geçtiğimiz hafta tanıtılmış olsa da iPhone 17 serisinden sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. iPhone 17 Air modeli ile inceliği getirmeyi hedefleyen Apple’ın yine de Galaxy S25’ten ince cihaz yapamayacağı söyleniyor. Galaxy S25 serisinin şimdiye kadar çoğu detayları görüntülenmiş olsa da şimdiki sızıntılar Galaxy S25 hakkında daha fazla bilgiyi sunuyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra kamera ekran

Samsung tarafından tanıtılacak Galaxy S25 Ultra’nın kavisli köşelere sahip olacağı ve şimdiye kadarki en ince Ultra model olacağı beklenirken, Galaxy S25’in Ultra’dan da ince olacağı belli oldu. Ice Universe tarafından sızdırılanlara göre Galaxy S25, yalnızca 7.2mm inceliğe sahip olacak.

Belirtilen kaynaklara göre S25, 7.6 mm inceliğe sahip S24’ten çok daha ince olacak. Kompakt telefon tasarımlarına geçmeyi hedefleyen Samsung’un Android marketindeki pazar payını da büyütmeyi planladığı söyleniyor.

Her ne kadar Apple tarafından ince tasarıma sahip iPhone 17 Air sızıntıları çıkmaya başlasa da Samsung’un telefonlarının inceliğine ulaşamayacağı belirtiliyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir